Quada Polaris Sportsman 570 EPS – warto kupić? Jakie są alternatywy?

Dyskusje na różne tematy, nie koniecznie budowlane.
dyntka91

Quada Polaris Sportsman 570 EPS – warto kupić? Jakie są alternatywy?

Post autor: dyntka91 »

Cześć wam,

Planuję kupnie quada i teraz najbardziej zainteresował mnie pojazdu Polaris Sportsman 570 EPS Deluxe Stealth Grey. Chciałbym zapytać osób, które korzystały z tego sprzętu.

Pod względem wyglądu ta edycja wywiera na mnie duże wrażenie, a specyfikacja Polaris Sportsman 570 EPS na stronie https://najlepsze-quady.pl/polaris-sportsman-570-eps-deluxe-stealth-grey-p-417.html prezentuje się korzystnie. Zanim jednak zdecyduję i zostawię pieniądze w salonie, chciałbym poznać Wasze zdanie i podpytać osoby którzy na co dzień używają tego quada.

Czy Waszym zdaniem jest to solidny i polecany model? Jak działa pod względem solidności, komfortu jazdy, osiągów oraz wydatków na utrzymanie? Czy są jakieś częste problemy albo aspekty, na które warto zwrócić uwagę przed kupnem?

Zastanawiam się również, czy w podobnym budżecie są inne możliwe modele, które warto rozważyć. Quad ma mi służyć głównie do rekreacji (wypady do lasu, drogi szutrowe, czasem lżejsze błoto) oraz do drobnych prac (transport małych ładunków, odśnieżanie w zimie).

Będę bardzo zobowiązany za wszelkie opinie i wrażenia z użytkowania. Jeśli znacie jakieś wady Polarisa 570 EPS, na które warto być czujnym przy kupnie. Z góry dziękuję za pomoc!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”