Wasze telefony komórkowe

Dyskusje na różne tematy, nie koniecznie budowlane.
Monnia

Re: Wasze telefony komórkowe

Post autor: Monnia »

Ja mam iphona X :)
jan_kolarz

Post autor: jan_kolarz »

Ja od 3 lat mam Iphone'a i nie zamieniłbym go na żaden inny telefon.
tumz

Post autor: tumz »

Hej wam, posiadam iphone 8 i ostatnio mam problem z wyświetlaczem, bardzo często wyskakują na nim jakieś dziwne kształty. Wydaje mi się, że muszę wymienić ten wyświetlacz, myślicie, że warto będzie to zrobić ?
Saszkaq

Post autor: Saszkaq »

Ja się zastanawiam nad iPhonem, to byłby mój pierwszy model. Nie chcę od razu najwyższej półki, dlatego doradźcie mi, proszę. Jednak, interesują mnie Wasze opinie, jako użytkowników konkretnego modelu - dlaczego akurat ten?
abvero1q

Post autor: abvero1q »

Ja mam 2 telefony jeden służbowy jeden prywatny i staram się o nie dbać. Mam etui, szkła ochronne i teraz też znalazłem kable do telefonow, oryginalne mi sie niestety gdzies zapodzialy i chce kupic zamienniki tylko czy np. przy ladowarce jak uzywam nieoryginalnego kabla to wplywa to jakos na jakosc baterii? Psuje tym ładowaniem telefon czy raczej nie?
madmax12

Post autor: madmax12 »

Ja od zawsze miałem telefony Apple, ich cykl życia i otrzymywania aktualizacji jest znacznie dłuższy. Telefon ma zintegrowaną baterię, którą można wymienić w serwisie. Jeśli zajdzie taka potrzeba lepiej zrobić to w sprawdzonym serwisie za rozsądną cenę.
nina1990q

Post autor: nina1990q »

Ja właśnie zastanawiam się nad zakupem nowego modelu. Jak myślicie, nad czym najbardziej się skupić przy podejmowaniu decyzji?
entyq

Post autor: entyq »

ja mam akurat samsunga s7 ale kupowalam taniej bo na bestcenie - w sumie spoko oferta sie trafila, dzieki czemu sporo zaoszczedzilam
mczay

Post autor: mczay »

Ja mam samsunga jako mój główny telefon, zamawiałem go w dobrej cenie w sklepie Bestcena i polecam wam zajrzeć do nich bo mają cent jak żaden inny sklep. Wybór też jest duży, mają inne sprzęty elektroniczne też w sprzedaży. Polecił mi ich znajomy, są popularni.
madmax12

Post autor: madmax12 »

Moim zdaniem telefon komórkowy, który posłuży znacznie dłużej niż telefon z systemem android to iPhone z systemem iOS. Telefon Apple może służyć znacznie dłużej dzięki wsparciu producenta i bardzo dobrej konstrukcji. Jeśli zajdzie jednak potrzeba można serwisować telefony w dobrych nieautoryzowanych. Telefon może zawsze spać lub bateria może po prostu ulec uszkodzeniu, wtedy takie serwisy oferują naprawdę na poziomie serwisu autoryzowanego w dużo bardziej atrakcyjnej cenie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”