Motocykl - jaki wybrać?
Motocykl - jaki wybrać?
Jak w tytule - na wybór jakiego motocykla się zdecydować? Jaki model moglibyście mi polecić?
Re: Motocykl - jaki wybrać?
Jeśli chcesz jeździć na motocyklu wyczynowo i szukasz motocykla, przy pomocy którego mogłabyś bez zbędnych problemów poruszać się po mieście, rozważ zakup jednego z motocykli firmy Romet.
To wszystko zależy do jakich celów miały być ten motocykl, jedno jest pewne przed zakupem porządnie sprawdź sprawność motocykla, jeśli będzie coś uszkodzone, choćby nawet migacze dostaniesz mandat a chyba tego do szczęścia nikomu nie brakuje? Lepiej dokładnie wszystko sprawdzić. Zanim wyruszysz w drogę warto też poczytać o mandatach bo większość kierowców nie posiada wystarczającej wiedzy na ten temat.
Generalnie pytanie podstawowe - na utrzymanie jakiego motocykla Cię stać? Bo to nie chodzi o to, ile jesteś w stanie wydać na zakup, lecz na eksploatację. Ja korzystam z motogar.pl, bo jest to jeden z atrakcyjniejszych cenowo sklepów z częściami. No i nie sprzedają byle czego - zawsze oryginalne części.
Być może Was zaskoczę, ale ja myślałam o TC. Jest to motocykl na prąd, dosłownie. Nie ma w nim nic, co można by było napędzić benzyną, czy olejem napędowym. Marka Super Soco najprawdopodobniej jako jedyna prowadzi ich produkcję, a model, który mnie interesuje, kosztuje jakieś 14 200 zł. Nie tak źle, prawda?
ciekawy temat. Mój tato zawsze marzył aby mieć motor, może coś mu podpowiem.
-
WladimirTresz
Mnie niestety motocykle nie interesują.