Budowa domu a zamieszkanie
Budowa domu a zamieszkanie
Nurtuje mnie od pewnego czasu jedna kwestia.
Budowa domu, jego wykończenie... to wszystko dość długo trwa. Czy lokując pieniądze w wymarzony dom i regulując bieżące, codzienne porzeby budżet wam się spinał? Ile czasu minęło od wykończenia domu do docelowego wprowadzenia się? Jak ten czas skrócić? Czy macie jakieś rady dla przeprowadzających się?
Budowa domu, jego wykończenie... to wszystko dość długo trwa. Czy lokując pieniądze w wymarzony dom i regulując bieżące, codzienne porzeby budżet wam się spinał? Ile czasu minęło od wykończenia domu do docelowego wprowadzenia się? Jak ten czas skrócić? Czy macie jakieś rady dla przeprowadzających się?
Re: Budowa domu a zamieszkanie
Pytanie naturalne,zawsze jest to droga inwestycja,ale wszystko zależy moim oczywiście zdaniem od tego ile masz kasy.Teraz budowa domu nie musi trwać strasznie długo,odpowiedni fachowcy,firmy budowlane i wszystko może się udać w mgnieniu oka. A budżet zawsze się wymyka spod kontroli.
ja tam budowałem się 5 lat... ale w końcu na swoim
Zgadzam się z tym , że trwa to bardzo długo i dlatego odradzam Wam budowę domu i polecam kupno gotowego domu.
Tylko i wyłącznie budowa, nie może być inaczej.
Fajnie jest zaopatrzyć sie w odpowiednią firmę zajmująca się przeglądem technicznym budynku PRZEGLADY BUDOWLANE
Czy już wybudowałeś dom?